Featured Video Play Icon

Simona + Eugen – Wedding Story

Simona si Eugen au trecut prin multe impreuna, ceea ce a facut ca relatia lor sa fie cu atat mai bogata si stransa. Filmate in apropiere de Buzau, primele cadre ii surprind pe tineri in ziua cununiei civile, zi in care toate emotiile cumulate pe parcursul pregatirilor se fac resimtite. Pasul urmator este nunta religioasa si, desigur, petrecerea.

Aceasta filmare va introduce in povestea Simonei si a lui Eugen, un cuplu pentru care dansul este cheia catre inima lor. Fiecare pas realizat in timpul dansului descrie aceasta poveste dintre ei, o poveste precum cea a lui Alice din tara minunilor, in care visurile pot deveni realitate atata timp cat crezi in propriile puteri. Ca o intărire a acestei caracteristici a celor doi, tema folosita pentru petrecerea din noaptea nuntii cuprinde exact elemente din lumea lui Alice.

”This is impossible…only if you believe it is” si ”How long is forever? Sometimes, just one second!” sunt mesaje transmise in cel mai dulce mod, imprimate pe un tort plin de intelepciune si totodata jucaus. Va indemnam sa degustati filmarea acestei povesti de nunta asa cum si acel tort a fost degustat.

Videograf: Adrian Chitu
Montaj: Adrian Chitu
1 x Canon 6D, 70-200 f4, 50mm f1.8, 16-35mm f2.8
Locatie: Buzau