Featured Video Play Icon

Love Story – Cristina & Razvan

Ne aflam pe Transfagarasan, binecunoscutul drum care leaga Muntenia cu Transilvania si, asa cum acesta are in spate o istorie de zeci de ani, asa si perechea pe care o veti cunoaste din filmarea pe care am creat-o si-a format propria poveste. Iar aceasta poveste promite sa continue si pe viitor. Cum? Cuplul a ales invitatia de nunta… Iar invitatia nu vine oricum, ci din zona Lacului Balea, de la o altitudine de peste 2000 de metri.

Prin invitatia la nunta pe care o lanseaza, Cristina, o tanara domnița, si Razvan, un tanar domn, vor sa oficializeze o relatie pe care ei deja o considera inchegata. Astfel cei doi sunt pregatiti sa se afiseze in fata lumii si a lui Dumnezeu, alaturi de prieteni și rude.

Natura este primul martor al iubirii dintre cei doi, iar “buchetul” de baloane pe care l-au adus in aceasta calatorie poate fi un simbol al lucrurilor care i-au legat si care le-au adus culoare in viata, dar totodata un simbol al visurilor pe care vor sa le implineasca in viitor. Imbracati in alb, simplu dar elegant, cuplul este parte din tabloul naturii, ceea ce denota o bucurie pe care o au permanent pentru micile daruri ale vietii, cum este o floare.

Ma bucur ca le-am fost alaturi in aceasta calatorie si va urez sa va bucurati de imaginile oferite!

Videograf: Adrian Chitu
Montaj: Adrian Chitu
1 x Canon 6D, 70-200 f4, 50mm f1.8, 16-35mm f2.8
Dji Phantom 3
Locatie: Transfagarasan, Balea lac