Featured Video Play Icon

Andra + Ciprian – Cununie Civila

Cunoasteti un mod mai bun de a scoate in evidenta faptul ca suntem parte din natura decat prin folosirea indeosebi a puritatii si elegantei pe care o da albul? Cununia civila la care am fost martori, care da si tema filmarii de fata si pentru care ne mandrim totodata ca am fost protagonisti, are ambele elemente. Pe de o parte natura, prin acel verde crud al copacilor din acea perioada calduroasa din an, si eleganta, data de albul decorului si vestimentatiei mirilor si a invitaților.

Cele doua elemente combinate fac din locatia aleasa, respectiv TreeHouse Cosoba Forest, locul perfect pentru un eveniment atat de importat din viata. Alegerea a fost evident a mirilor, iar cei doi, pe numele lor Andra si Ciprian, s-au bucurat din plin de moment. E suficient sa va amintiti acele clipe din copilarie in care va plimbati desculti prin iarba si veti simti emotiile pe care le-au trait si ei.

Si cum detaliile fac diferenta, florile ale caror culori au fost alese cu grija, in nuante de rosu, isi regasesc și ele locul. Avem flori fie in buchetul de mireasa, fie la pieptul mirelui, precum si prinse in parul fetelor sau ca parte din decor. Toate laolalta au avut efectul dorit, insa cel mai important este ca atat Andra si Ciprian s-au simtit bine, cat si invitatii lor. Dar va invitam sa urmariti filmarea si sa va formati propria parere legat de sentimentele transmise.

Videograf: Adrian Chitu, Alexandru Iftime
Montaj: Adrian Chitu
1 x Canon 6D, 70-200 f4, 50mm f1.8, 16-35mm f2.8
Dji Phantom 3
Locatie: Cosoba