Featured Video Play Icon

Irina + Marian

Fiecare dintre noi își poate crea propria poveste legendară, așa cum spune și melodia de fundal pe care am ales-o pentru clipul de față. Irina și Marian reușesc să transmită acest mesaj, cei doi formând un cuplu deosebit de elegant.

Din experiența fiecăruia dintre noi și prin prisma obiceiurilor culturale, la orice nuntă, avem un mire la costum și o mireasă îmbrăcată în rochie special pentru această ocazie, de regulă de culoare albă. Ceea ce face însă diferența sunt oamenii și personalitățile lor. Astfel că, prin alegerile în ceea ce privește micile detalii pe care cuplul din clipul nostru le face pentru această zi reușim să surprindem câteva aspecte despre cei doi tineri.

Rochia aleasă de Irina spune mai multe decât ar putea să spună un cuvânt, acel gen de rochie de prințesă, cu trenă și imprimeuri florale, la care visează majoritatea femeilor de mici copile. Nelipsite nu sunt nici bijuteriile, voalul, pantofii și buchetul de flori, care completează ținuta miresei. Îndreptăm camera și către Marian care, prin grija față de ținuta sa, demnă de un cavaler, pășește alături de Irina în fața altarului, având ocrotirea și îmbrățișările calde ale părinților și ale celor apropiați.

Noi le urăm casă de piatră și o poveste de legendă așa cum își doresc!

Videograf: Adrian Chitu
Montaj: Adrian Chitu
1 x Canon 6D, 70-200 f4, 50mm f1.8, 16-35mm f2.8
Dji Phantom 3
Locatie: Bucuresti